top of page

Kunst fotografi til væggen

Du inviteres hermed til KUNSTKUP hjemme privat hos mig den 15 og 16. maj 2021 - det gælder naturligvis også hvis du repræsenterer en kunst forening.

Det foregår i Aalborg,  Løkkegade 28 3. tv. ring på 23 45 00 32 eller skriv til info@bennyrytter.com og book en tid mellem 10 og 17, så vi planlægger efter forholdene.

Der vil være kaffe, the lidt bobler og naturligvis sprit og mundbind, til dem der måtte ønske det.

 

Her på siden finder du en del eksempler på hvad du har mulighed for at købe på dagen, du kan også se et par indretnings eksempler.

De udstillinger jeg normalt deltager i er simpelthen aflyst for 2021, så derfor denne lille aktivitet.

LIDT OM MIG

Akt fotografiet er mit speciale, min passion og min vej til forståelse af mange af mine livs vilkår.

I nøgenbilledet finder man utroligt mange følelser, herunder også konflikter og udfordringer, men ikke mindst finder man ynde og skønhed.

Mine billeder kommer i mange former og typer, ligesom de fremstilles for flere overflader, der hver for sig giver forskellige udtryk.

Jeg har arbejdet med AKT fotografiet siden 2015, og har udstillet på  censureret udstilling i Estland, I Rungsted på Galleri X, I Lønstrup på Galleri A, jeg har deltaget på Nørhalne Viser Kunst flere gange, ligeledes har jeg udstillet på Kunst for Alle i Århus og København, og så har jeg vundet et utal af præmier i fotografiske konkurrencer verden over med mine AKT fotografier

HVAD KAN DU OPLEVE

Jeg har mange forskellige billeder, billedstile og fremstilling processer


Du kan købe billeder på Baryta print op til 40x50cm  med begrænset oplag, Billeder på aluminium op til 90x120cm ligeledes begrænset oplag.

Unika billeder laves i mørkekammer med flydende emulsion, du kan få billeder på glas, træ, kobber, lærred eller stof fra 10x15cm op til 60c80cm.

Nogle af mine billeder er blandingskunst hvor jeg har malet et billede efter jeg har fremkaldt det i mørkekammer, eller jeg har forberedt materialet med maling før billedet fremkaldes.

Fælles for dem er at det aldrig kan eftergøres.

HVAD ER KUNSTKUP

Jeg har simpelthen for mange billeder, ligesom der er billeder der har samlet lidt støv da jeg ikke har plads og dem vil jeg gerne sende videre. Og for at hjælpe dem på vej, vil disse billeder i den weekend være sat ned i pris. Afhængig af værk vil der være 10-40% at spare på disse værker i forhold til normal pris.
 

BETALING

Kontant, VISA, Mastercard og Mobilepay


kontakt

**Nogle billeder kan muligvis ændres over tid grundet brugen a kemikalier i fremstillingen.

bottom of page