top of page

Gold Medal


Today I received the results from 8th International Photography Exhibition - Bor 2015 in Serbia. The competition was in four categories, Woman, Color, Monochrome and Experimental. Overall I did well with 9 acceptances out of 16 possible giving 56% in acceptances rate. However the best thing was that I received a FSS gold medal (Photo Association of Serbia) in the category "Women" - I even had all four images accepted in that category. The image awarded gold was "Yearning"

Guldmedalje

I dag kom resultatet fra International Photography Exhibition - Bor 2015 i Serbien.

konkurrencen blev afholdt i 4 kategorier: Kvinde, Farve, Monokrom og Eksperimental. Det gik overordent meget godt med 9 antagne billeder ud af 16 mulige, i alt en acceptrate på 56%. Det bedste var dog at jeg opnåede FSS guld (Photo Association of Serbia) i kategorien "Kvinde" med billedet "Yearning"

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page