top of page

4th place - national championship

After month of waiting it was time for "The National 2015" (Unofficial photographic championship) There was progress compared to 2014, I had 11 images accepted (one more than last year) and 2 of those nominated for a prize. The image "Freya" was rewarded with a silver medal in the "portrait" category and the image "Fatique" wth "Best Photo Travel" diploma. This means I swapped a last years 6th place out with a 4th place this year - an achievement I am very proud of. Efter at have ventet i mange måneder blev det endelig tid til landsmøde i SDF og afgørelse på "Den Nationale 2015" (uofficielle DM i fotografi) som jeg deltager i for 2. gang. Jeg fik fremgang i forhold til sidste år da jeg i år have i alt 11 antagelser og 2 nomineringer, disse nominering blev belønnet med hhv Sølv medalje i kategorien "portræt" for billedet "Freya" samt "Bedste Photo Travel" diplom for billedet "Fatique" Det betyder at jeg bytter 6. pladsen fra i fjor ud med en 4. plads i 2015 - en resultat jeg er meget stolt over at have opnået.

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page