top of page

Bronze medal - - Turkey

Adana Amateur Photographers Society 2015 - Turkey

My first contest in Turkey - 199 contestants from 17 countries participated with 1627 images, the average acceptence rate was only 15% - very hard contest. I managed to have 38% accepted. Besides that, I was awarded a FIAP bronze medal i the category monochrome,the image awarded was "Maddie" (an monochrome version of "Madeleine") Min første konkurrence i Tyrkiet - 199 deltagere fra 17 lande med 1627 billeder gennemsnitlig antagelse var kun 15%!!!, hvilket gør det til en meget svær konkurrence. Jeg fik 3 antaget ud af 8 svarende til ca. 38% antagelse. Oven i den gode statistik blev det faktisk også til en FIAP bronze medalje i kategorien Monokrom for billedet "Maddie" (en sort/hvid fortolkning af Madeleine)...så jeg er ovenud tilfreds.

5 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page