top of page

Crossfit photography

Normally I do NOT enter a gym and certainly not a crossfit gym, however last week I had the opportunity to do a super cool photo session with Helene. I wanted to make a couple of images showing the sculpturing but also a more calm shot showing the concentration that is important to all serious athletes. Normalt er jeg ikke typen der går i en fitness center...og da slet ikke et crossfit center, men i sidste uge satte Helene og jeg hinanden stævne for at lave et par billeder - det skulle være enkle billeder der skulle vise en veltrænet krop på en afdæmpet måde men alligevel skulle de signalere noget om det arbejde der ligger bag det at træne sin krop og den koncentration der kræves af enhver seriøs atlet. Valget faldt på et billede med store vægte som symbolisere det tunge arbejde og også et mere privat billede der skal vise et øjebliks koncentration før de

r skal ydes.

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page