top of page

AFIAP titel

Participating in photo competitions around the world has been a huge part of my life the last 2½ years. in 2013 I set a goal to achieve the AFIAP distinction. It has been hard work and almost every month I have been submitting images for competitions worldwide. To achieve the AFIAP distinction you need at least 40 acceptances with at least 15 different photographs, this success must have come from at least 15 different salons with FIAP Patronage, and those salons must be spread over at least 8 different countries. Sunday the 15th og November I received the officiel paper that I have the AFIAP destinction Noget af det der har fyldt meget i mit liv de sidste par år er konkurrencedeltagelse i hele verden, med det formål at opnå en AFIAP titel. Det vil sige at jeg gennem deltagelse i FIAP godkendte konkurrencer (International Federation of Photographic Art) har leveret billeder i en bestemt kvalitet, i flere lande og i flere konkurrencer og i mange kategorier - så man kan sige det er en form for bevis for både kvalitet, kvantitet og mangfoldighed i mit fotografiske arbejde. Så jeg har stort set deltaget hver eneste måned de sidste år i bestræbelserne på at opnå de antagelser der skulle lede til min titel.

Og søndag d. 15. 11 modtog jeg så officielt papirerne på at jeg nu er har fået den internationale titel AFIAP

26 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page