top of page

Bronze medal - Canada

122nd TORONTO INTERNATIONAL SALON 2015 - Canada

To be able to continue down the path of international recognition I have to have even more acceptances, mores medals, compete in new competitions but not to forget...participate in new countries and and new images to my gallery. This is my first contest in Canada - I was a little under average in my acceptances, but I managed to achieve 1 TCC bronze medal and one FIAP diploma with new images "Lost it" was awarded a TCC bronze and "proud fisher" a FIAP diploma.

Så kom resultatet fra min første konkurrence deltagelse i Canada. I mine bestræbelser på at opnå næste trin internationalt er det vigtigt at fortsætte. det kræver flere antagne billeder, flere medaljer og diplomer, men derudover er deltagelse i nye konkurrencer, nye lande og helt nye billeder er også et krav. I denne konkurrence opnåede jeg desværre ikke helt samme antagelses niveau som gennemsnittet men til gengæld blev 2 nye billeder antaget...og præmieret. Det blev til TCC bronze for billedet "Lost it" og FIAP diplom til "proud fisher".

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page