top of page

Gold in South Africa - 3rd PSSA International Digital Salon of Photography

My first competition in South Africa, 7076 images was submitted to the competition, only 1433 was accepted an average of 20% - a very difficult salon. I participated with 20 images in 5 categories and had 7 images accepted an acceptance rate og 35%, well above average, very satisfying.

But even more gratifying was my first PSA Gold medal. This was awarded to the image "Madeleine" and besides that I as awarded another 3 diplomas. Certainly one heck of a result.

Guld in Sydafrika - 3rd PSSA International Digital Salon of Photography

Min første konkurrence i Sydafrika, 7076 bilelder deltog og kun 1433 blev antaget og det var således en meget svær konkurrence med kun 20% antagelses rate. Jeg deltog med 20 billeder i 5 kategorier og fik 7 billeder antaget, dermed opnåede jeg 35% i antagelsesrate hvilket må anses for mere end godkendt. Men endnu mere tilfredsstillende var det at jeg opnåede min første PSA guldmedalje for billedet "Madeleine" desuden opnåede jeg yderligere 3 diplomer så denne konkurrence blev en fantastisk oplevelse.

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page