top of page

FIAP Gold medal in England

My first participation in a "small print" competition. This was a 3 salon circuit GREAT BRITISH SMALL PRINT CIRCUIT 2016

I participated with 60 images (3*20) in 5 categories and had 24 images accepted an acceptance rate of 40%, well above average, very satisfying. But even more fantiastic. I won my first FIAP Gold medal. This was awarded to the image "Afrique" and besides that I as awarded another 3 diplomas. Certainly one heck of a result.

Guld in England - GREAT BRITISH SMALL PRINT CIRCUIT Det er første gang jeg deltager i en "small print" konkurrence. En konkurrence bedømt af 3 forskellige klubber i england. Jeg deltog samlet med 60 billeder i 5 kategorier og fik 24 billeder antaget, dermed opnåede jeg 40% i antagelse hvilket må anses for mere end godkendt. Men endnu fantastisk var det, at jeg vandt min første FIAP guldmedalje, for billedet "Afrique". Desuden opnåede jeg yderligere 3 diplomer, så denne konkurrence blev en fantastisk oplevelse.

bottom of page