top of page

Silver medal in Autumn Circular 2016

3 competitions. I participated with 16 images in all 3 salons, giving a total og 48 images, I achieved 28 accepted images giving med an 58% acceptance rate, very good average. But even better I also managed to get 1 salon silver medal for the image "Curve Power" a PSA diploma for "Snoowl2" and a PGI Diploma for the image "Alabast" I also managed to have 4 new images accepted.

Sølv medalje i Autumn Circula 2016 Jeg deltog i 3 konkurrencer med 16*3 billeder i alt 48, og fik 28 antaget . En acceptrate på 58% som er absolut i den pæne ende. Endnu bedre var det at modtage Salon sølvmedalje for billedet "Curve power" og PSA diplom til hhv. "Snowowl2" og PGI diplom til "alabast". Desuden blev det til 4 nye billeder.

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page