top of page

FKNS WINTER CIRCUIT - 2 GOLD medals

Like 2015 I participated in this competition, consisting of 5 competitions in 3 countries. I participated with 12 images in all 5 salons, with a total of 60 images, I got 49 images accepted - 81% !!! that is amazing!!! BUT I actually managed to win 2 gold medals and 3 Honorable mention. The FIAP Gold medals was with the new image "checkers" , the same image also got 2 of the Honorable mentions - what an image.

FKNS WINTER CIRCUIT - 2 guld medaljer

5 konkurrencer i 3 lande samlet deltog jeg med 12*5 billeder i alt 60, og fik 49 antaget - altså 81%!!! - helt fantastisk!!! Men jeg vandt faktisk 2 goldmedaljer og 3 andre præmier. FIAP guld medaljen var med det helt nye billede "Checkers" der også vandt yderligere 2 præmieringer. Et super fedt billede.

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page