top of page

FIAP GOLD in NSAPK Circuit 2017

FIAP GOLD in NSAPK Circuit 2017 Compared to last year I improved significantly. I participated with 16 images in all 4 salons, giving a total of 64 images, I achieved 53 accepted images or 82 % acceptance rate. This year I was awarded FIAP gold , a bronze medal and 3 honorable mentions. I also managed to get six new images accepted. The FIAP gold medal was awarded for the image "Covering beauty" that also was awarded bonze and honorable mention.

FIAP GOLD in NSAPK Circuit 2017 Sammenlignet med sidste år er der sket betydelige forbedringer. Jeg deltog med i alt 64 billeder, og fik 53 antaget . En accept rate på 82% er absolut godkendt. Jeg opnåede FIAP guldmedalje, en bronze og diplom for billedet "Covering beauty" samt yderligere 2 diplomer. Desuden fik jeg 6 helt nye billeder antaget.

bottom of page