top of page

Gold in Nordic championship 2017

Very satisfying result result. The competition was fierce and the best Nordic competition photographers from Finland, Norway, Sweden and Denmark participated. Even though I did not become Nordic champion, less can do. I got 6 out 8 images accepted (75%) and won my second RSF ( Swedish Photographic Association) gold medal. Again the image "Checkers" was found worthy of this honor by the judges.

Guldmedalje til Nordiske Mesterskaber Særdeles tilfredsstillende resultat. det var en hård konkurrence med de allerbedste konkurrence fotografer fra Finland, Norge, Sverige og Danmark. Jeg blev ikke Nordisk mester, men mindre kan bestemt gøre det. Jeg opnåede 6 ud af 8 mulige antagesler (75%) som er mega godt samt en RSF (Riksförbundet Svensk Fotografi) guldmedalje, endnu engang var det billedet "Checkers" der faldt i dommernes smag.

bottom of page