top of page

Gold medal in Ukraine

Rarely participate i Ukraine . I got 13 out 24 images accepted (54%) and won a Grand Foto gold medal and additional two honorable mentions. Once again Maria had a great impact on the jury and we bagged the gold medal for "Covering beauty". This image serves me well in competitions and I'm grateful she worked with me last year.

Guld medalje i Ukraine Ikke så ofte jeg deltager i Ukraine. Jeg deltog med 24 billeder og fik 13 antaget (54%). Oven i hatten blev det til en Grand Foto guldmedalje samt 2 diplomer. Endnu engang var det Maria der sikre at vi hev en guld medalje hjem med billedet "Covering Beauty". Dette billede har gjort det rigtig godt i konkurrencer, så jeg er taknemmelig for vores samarbejde sidste år.

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page