top of page

Premiere på permanent udstilling

Søndag d. 18. marts have vi fornøjelse af at have besøg fra S.C. Kunstklub fra Aalborg. Vi har indrettet hjemmet som en permanent udstilling, hvor værkerne udstilles i de forskellige rum. Der sker løbende udskiftning i takt med at der laves nye værker. Inviteret publikum har således adgang til at se værkerne i forskellige sammenhæng og ikke kun på et galleri. Tilbagemeldingen fra kunstklubben var overordentlig positiv. Så jeg er virkelig stolt over at vi kunne fornøje de besøgende med baggrundsviden og visuelle oplevelser.

First exhibition in the home gallery This Sunday we had the pleasure to host S.C. Kunstklub (Art club) from Aalborg. Our home is made as a permanent exhibition, where we exhibited works in all our rooms. The feedback was amazing, I am very happy to have been able to entertain the visitors with background knowledge and visual experiences about my art works.

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page