top of page

Three Gold medals in NSAPK Circuit 2018

I participated with 64 images, 45 went to the finals. I was awarded PSA gold, FIAP gold, DPA Gold, and 3 honorable mentions. I also managed to get five new images accepted. One of my recent finished works "Purgatory or Salvation" featuring Jasmine Sundatröm, participated for the first time and bagged a FIAP gold medal and a honorable mention. And absolutely awesome result

I thank the very skilled coworkers, without you, no images or medals, would have seen the day.

3 Guld medajer i NSAPK Circuit 2018 Jeg deltog med i alt 64 billeder, og fik 45 i finalerunden, hvilket jeg er meget tilfreds med. Det blev til PSA guld, FIAP guld og DPA guld samt yderligere 4 diplomer. Desuden fik jeg 5 helt nye billeder antaget. Et af mine nyeste værker "Purgatory or Salvation" deltog for første gang og hentede guld. et helt igennem fantastisk resultat. Tak til mine dygtige samarbejdspartnere, uden jeres medvirken, ingen billeder og ingen medaljer.

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page